FF, tehtävä 2, sivu 3

Tehtävätyyppi 2, sivu 3

c) Arvioi kutakin edellisen ikkunan nelikentän ruutua sen suhteen, kuinka kiistattomia ja selkeitä antamasi esimerkit ovat. (max. 500 merkkiä).d) Valitse ruuduista se, mikä on Kantin tietoteorialle ominaisin. Perustele valintasi. (max. 1000 merkkiä).

Palaa edelliseen osioon


3 Responses

 1. Olli Apponen says:

  Haastava tehtävä – erottelee jyvät akanoista. Tieto-opin kurssi tulee olla hallussa tähän nelikenttäkysymykseen vastatessa.

 2. Lauri Calonius says:

  Kokeen tehtävien muodosta kommentti. Tuntuu siltä, että kokelas saattaa unohtaa edellisten kohtien vastauksensa jos niitä ei näy samalla sivulla. Ainainen “palaa edelliseen osioon” napin painaminen voi turhauttaa. Tässä esimerkiksi c) ja d) kohdat vaativat edellisten kohtien vastausten ja omien esimerkkien analysointia. Tämä helpottuisi jos koko tehtävä näkyisi yhdellä sivulla.

  • Laura Apell says:

   Täysin samaa mieltä. Kokelas saattaa alkaa antaa esimerkkejä käsitteidensä tueksi jo ensimmäisellä sivulla, koska ei tiedä, että nelikenttä tulee täydentää esimerkkilauseissa seuraavassa vaiheessa.

   Ehdottomasti koko tehtävä näkyviin samalle sivulle, jotta kokelas tietää heti tehtävän alussa, mitä häneltä odotetaan.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*