Kysely: Sähköisessä MAFYKE-kokeessa askarruttavia asioita

Matematiikan, fysiikan ja kemian sähköisiin ylioppilaskokeisiin liittyy erilaisia, uusia haasteita. Ylioppilastutkintolautakunta on ottanut näihin kantaa eri vaiheissa, viimeksi loka-marraskuussa 2016 lähetetyissä tiedotteissa (ks. https://www.ylioppilastutkinto.fi/fi/ylioppilastutkinto/digabi). Nyt lautakunta kerää opettajilta tietoa heitä näissä kokeissa ja niistä annetuissa tiedotteissa askarruttavista asioista. Tiedot kerätään sekä verkkokyselyllä että osallistavilla työpajoilla.

Tällä tiedonkeruulla pyrimme varmistamaan, että matematiikan, fysiikan ja kemian jaokset voivat antaa sähköisistä ylioppilaskokeista opettajien tarvitsemia lisätietoja. Varsinaiseen suoritusympäristöön liittyvistä toiveista olemme jo saaneet palautetta.

Toivomme nyt mahdollisimman monen kertovan meille kokeessa ja tiedotteissa askarruttavista asioista! Vastauslomake löytyy osoitteesta https://digabi.fi/digabi/sahkoisessa-mafyke-kokeessa-askarruttavia-asioita/. Kyselyllä kerätyn aineiston perusteella matematiikan, fysiikan ja kemian jaokset antavat lisätietoa sähköisistä kokeista. Palaute vaikuttaa myös Abittiin tuotavien ominaisuuksien priorisointiin.

Vastausaikaa on 31.1.2017 asti. Lisätietoja kyselystä saat projektipäällikkö Matti Latulta, matti.lattu@ylioppilastutkinto.fi.

1 Response

  1. Kehveli says:

    Hyvä, tätä on odotettu ja kaivattu!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*