Osallistu Hackabi2 -kisan käynnistyswebinaariin 1.12. klo 9.15

Kerätäksemme ideoita digitaalisen ylioppilaskokeen tulevaisuudesta järjestämme kaikille avoimen Hackabi2 -kilpailun, jossa kilpailijoiden tehtävänä on kuvata toteuttamiskelpoinen digitaalinen alusta ylioppilaskokeelle. Kilpailutehtävänä on laatia digitaaliselle ylioppilaskokeelle tekninen toteutustapa, joka helpottaa kokeen järjestämistä, säästää meidät USB-muistitikuilta ja parantaa koetilanteen tietoturvaa.

Kilpailun avaavat klo 9.15 alkavassa webinaarissa pääsihteeri Kaisa Vähähyyppä, projektipäällikkö Matti Lattu ja tuomariston edustaja senior consultant Toni Strandell. Webinaari on avoin kaikille osoitteessa https://connect.funet.fi/ytl.

Lisätietoja kilpailusta lehdistötiedotteesta:

Webinaaritallenne löytyy hackabi.org-sivustolta.

4 Responses

 1. Tarkkailija says:

  Hyvä! Toivottavasti tikuista päästään eroon mahdollisimman nopeasti.

 2. Vieras says:

  Oletteko jossain vaiheessa kertomassa jotain vastaanotetuista kilpailuehdotuksista ja kisan lopputuloksesta? Pari viikkoa on jo mennyt täydessä radiohiljaisuudessa…

  • Matti Lattu says:

   Hei Vieras!

   Kilpailutöitä tuli kahdeksan ja ne ovat tällä hetkellä tuomarien arvioitavana. Töissä oli erittäin kiinnostavia ideoita! Tulokset julkistetaan näillä näkymin helmikuun aikana. Viimeistään silloin päätetään julkaiseeko YTL kilpailutyöt vai ei. Sääntöjen mukaan työt tuli lisensoida siten, että kilpailun osallistuja voi halutessaan julkaista työn itsekin.

 3. Vieras says:

  Jokohan se tuomaristo kohta saisi ne työt arvioitua. Puolitoista kuukautta on jo mennyt ja mitään ei ole kuulunut. Voisitteko edes julkaista kilpailutöiden otsikkotiedot?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*