Webinaaritallenne 20.8.2015

You may also like...

8 Responses

 1. Tabletisti says:

  Moi!
  Olisi hauska katsoa webinaaritallenne tabletilta, mutta ei flashiä saa tähän. Onko suunnitelmissa myös muita formaatteja? Tästä tulevat opettajat varmasti kysymään.

  • Anna von Zansen says:

   Huomenta Tabletisti, webinaaritallenteet ovat toistaiseksi olleet katsottavissa vain tietokoneella, tallenteet muunnettavissa mobiililaitteilla pyöriviksi ja/tai ACP-appsilla katsottaviksi. Kiitos kommentista, otetaan selvitykseen!

   Webinaareihin on tullut muitakin kyselyjä, kiitos aktiivisuudesta: webinaaritallenteen on havaittu katkeavan 40 minuutin kohdalla – selvitämme vikaa ja päivitämme tallenteen, mikäli jotain on tehtävissä. Pahoittelut!

   Voimme järjestää webinaareja myös på svenska / toivotuista teemoista. Konkreettiset ehdotukset tervetulleita. Tsemppiä syksyyn!

 2. Eija Lehvikko says:

  Mulla häviää ääni (ja kuva) kohdassa 0:49:01. Jumittaa siihen. Chatin saan päivittymään kelaamalla. Onko muilla samaa ongelmaa?

 3. Tablettila says:

  Moi,
  Mistä mahtaa löytyä näissä ala-artikkeleissa mainittu “järjestämisohje”,
  opettajat täällä kiinnittivät huomiota koviin vaatimuksiin opiskelijoiden tvt-taidoissa (esim. usb-buuttaus).

 4. Mika Auramo says:

  Miksi pitää käyttää Flashia ylipäätään ja miksei niitä ole muunnettu MP4-formaattiin ja mobiililaitteille?

 5. Marcus says:

  Riktigt bra! Vill se en summering även på svenska.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*