Digabi-webinaarin tallenne (6.5.2015)

Tämän päivän webinaarissa esiteltiin vasta julkaistua monivalintatoimintoa ja kerrottiin, että samassa yhteydessä USB-tikkuihin on tullut käynnistymistä parantavia korjauksia. Keväällä etenkin vanhemmat koneet lakkasivat toimimasta, mutta nyt julkaistu muutos on korjannut nämä ongelmat.

Kaikkia USB-muistitikkuja ei kannata vielä päivittää. 18.5. julkaisemme seuraavan uuden version, joka sisältää mahdollisuuden monivalinta-aukkotehtävien tekoon. Tästä ja muista ajankohtaisista asioista kerromme lisää seuraavassa webinaarissa 12.5.

Linkki tallenteeseen: https://connect.funet.fi/p26c6830vf3/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*