Viikon kuva: Langattoman Digabin jäljillä

Digabin WLAN-testilaitteistoa

Wlan-testit kentällä on tehty ja nyt on aika ottaa kantaa!

Kenttätestien avulla kerättiin kokemuksia käytännönjärjestelyistä, vertailtiin eri verkkoja, jotta loppuvuodesta voidaan tehdä päätöksiä, onnistuisiko sähköinen ylppäri langattomasti. HUOM! Tästä ei ole vielä päätöstä, lue lisää pohdintoja. Kuvassa näkyy piuhojen lisäksi tukiasemia (valkoiset), tukiasemia ohjaava controlleri (pieni harmaa) sekä kytkin (isompi harmaa), johon kaikki laitteet kytketään. Mielenkiintoisena detaljina mainittakoon, että laitteilla on uniikit elokuva-/tv-maailmasta lainatut nimet, jotta voidaan helposti todeta ”taas se Ridge kaatui”.

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*